yritys | palvelut | henkilöt | kirjat | hockey | startRisto Pakarinen, KTM, on Finnjewel Oy:n toimitusjohtaja ja toinen omistajista. Risto valmistui Helsingin Kauppakorkeakoulusta vuonna 1991. (Lataa tästä Riston bio).

Ennen Finnjeweliksi muuttumistaan hän on ollut mm. Kynämies Oy:ssä toimituspäällikkönä. Risto veti Ekonomin uudistusprojektia - ilmeisen onnistuneesti: Lehti voitti Postin asiakaslehtikisassa ykköspalkinnon 2003

1990-luvun lopun ja 2000-luvun alun Risto oli Ruotsissa, Appelberg Publishing Agencyn palveluksessa. Siellä hän teki Ericssonin kansainvälistä asiakaslehteä, loi lehti- ja verkkokonsepteja ja levitti hyvää tuulta firmaan. 

Olet ehkä lukenut Riston tekstejä myös Fast Companysta, The Hockey Newsistä, ESPN.comilta, Sporting Newsistä, ä. Tai Finnjewelin kustantamasta Hockey-lehdestä. Hän on myös kirjoittanut kaksi kirjaa: Joukkue vailla vertaa (2005) ja Off The Post: hockey stories from across the world (2007)

Jessica Arhammar, on Finnjewelin toinen omistaja. 

Jessican käyntiin polkaisema www.mammapappa.com nousi nopeasti erittäin suosituksi suomenruotsalaisten vanhempien kohtauspaikaksi. Nykyisin Mammapappa.com on ruotsinkielisille vanhemmille tärkein kokoontumispaikka, ja sen 4 000 rekisteröitynyttä jäsentä ovat jo vaihtaneet mielipiteitä, vinkkejä ja ajatuksia yli 400 000 kertaa.

 

Finnjewel OyPL 1159, 00101 Helsinki, 044-263 1317info@finnjewel.com