yritys | palvelut | henkilöt | kirjat | hockey | start

   

 

 Juuri valmistunut KTM Risto (nimi oikea) laittoi Helsingin Sanomiin ilmoituksen: "Uusia ideoita markkinointiisi. Soita 09-752 4025".

Puoli yhdeksältä aamulla puhelin soi.

"Risto Pakarinen."
"No...?"
"Anteeksi..?"
"Oliko sulla niitä ideoita?"
"Jaa, öh, niin, mitähän yrityksenne tekee? Voisimmeko tavata?"
"Ei kiinnosta, mutta kun ilmoituksessa sanottiin, että täältä saisi uusia ideoita."

Tarina on tosi. 

Markkinointi on aina haaste. Se on vikittelyä, viettelyä, tanssia, romanssia, taistelua, kontaktipeliä ja neuvottelua. 

Markkinoinnin tehtävänä on pohjimmiltaan raa'asti välittää myyjän viesti asiakkaalle ja saada asiakas ostamaan tarjottu asia. Se, mikä sopii yhdelle asiakkaalle, ei sovi asiakkaan asiakkaalle - ja päinvastoin.

Finnjewel etsii kanssasi luovia tapoja saada viesti perille. Välineitä ei voi valita, ennen kuin tietää, kenelle puhutaan. 

Emme listaa tässä tuotteitamme. Yritämme alla selittää, mitä oikein tarjoamme. (Jos kuitenkin haluat listan tuotteistamme, lähetä sähköpostia Ristolle, niin laitetaan lista tulemaan).

 


Kaikilla meistä on kaikesta jonkinlainen mielipide. Joskus mielipide tuntuu varmalta tiedolta, toisinaan se on vain kummaa kutinaa vatsanpohjassa. Silti se on meille yhtä tärkeä - joskus tärkeämpi - signaali ja päätöksenteon väline. 

Mitä, jos mielikuva onkin aivan toisenlainen kuin se, jonka sinä tai yrityksesi haluat välittää? Mitä, jos ihmiset eivät yksinkertaisesti tiedä yrityksestäsi tarpeeksi? Mitä, jos he eivät vain välitä?

Puhu heille. Kerro heille tarinasi. Kerro se kaikille, huuda talojen katoilta. Ja kerro se kaikille hyville tyypeille, joita kuunnellaan. 

Äläkä huijaa. 

Finnjewel Oy auttaa sinua kertomaan tarinasi. Me autamme löytämään hyvät tyypit, kehittelemme tarinaa kanssasi ja autamme paketoimaan sen niin, että se menee perille. 

Tuloksena voi olla vaikka verkkosivusto, lehti, esite, uusi mainospaikka, kirja tai vaikka t-paita. (Siinä tuli vähän tuotelistaakin).
 

Finnjewel OyPL 1159, 00101 Helsinki, 044-263 1317info@finnjewel.com